icon

Mellem Ø og C

Kampanilen markerer mødet mellem det nye Aarhus og det gamle. Mellem Ø og C. Fællesskabet. Havnebadet. Teatret. Kaffebaren. Det aktive liv. Den urbane puls venter lige uden for døren. Når og hvis, du ønsker det.

Bassin 7 er i stadig udvikling. Der eksperimenteres. Afprøves. Leges. Sådan har det været fra de første spadestik, og sådan er det nu, hvor området er vokset op og er blevet teenager. Det er tæt på det ældste Aarhus, tæt på resten af verden og helt sig selv med restauranter, havnebad, teater, aktiviteter, sjæl …

Bernhard jensens boulevardnye konference hotellerkampanilenØ-linjenhavnebadetbadehuseneKanalRestaurantButikstorvRestauranter

Mod nord: Aarhus Ø. Mod øst: Vandet og horisonten. Mod syd: Havnefronten. Mod vest: Aarhus og Riis Skov. For foden: Livet

Fra Kampanilen kan du se langt. Men du behøves faktisk ikke. For du har hele livet lige for fødderne – uanset om du har lyst til at kaste dig i vandet, kaste wakeboardet i luften, kaste fiskesnøren ud eller bare sidde stille og nyde øjeblikket.

Om få år er Aarhus Ø i bogstaveligste forstand en ø. Eller faktisk flere øer – med Kampanilen placeret i centrum.

Brede kanaler kommer til at skære sig gennem området og skabe et univers af vandveje, der kan bruges og opdages. Og også på land skabes der ”kanaler”, når eksempelvis Ø-linjen binder de fire yderste øer sammen med broer og legepladser og kig til horisonten.

”Vi elsker tårnene og spirene, når de er der i forvejen, men vi har glemt, hvordan man skaber dem selv. Derfor bliver bybilledet i nye kvarterer ofte mere fladt og upersonligt, og derfor vil vi fejre Aarhus Øs lille tårn ved at indarbejde et stort urværk i facaden - på to af siderne.”
BJARKE INGELS, BIG

Aarhus er helt sig selv

Aarhus er Aarhus Teater, AGF, Tivoli Friheden, Train, Svalegangen, Voxhall, Godsbanen, Aros, Den Gamle By, Katapult, Naturhistorisk Museum, DOKK1, Musikhuset, Kvindemuseet, Botanisk Have, Riisskov, Bora Bora. Teatret Gruppe 38 (som nabonabo), Bakken Bears, Havnens Perle, Substans, Frederikshøj, Marselisborg, Tangkrogen … Aarhus er det, du gør Aarhus til.

Bassin 7

Ved Bassin 7 smelter kulturliv, byliv, ø-liv og havneliv sammen – og skaber den nye ø-promenade med havnebadet og havet som ankre.

Læs mere på bassin7.dk
img

Vil du vide mere?

Kia eller Johan hos Nybolig Bruuns Bro Lejligheder er klar til at fortælle dig mere om Kampanilen. Både, hvis du bare er nysgerrig, og hvis du gerne vil have en personlig gennemgang.

 

Kontakt os på telefon: 86 17 40 11 eller 22 27 71 51

Eller send os en mail her: