icon

I to af lejlighederne – på 15. sal – bor du lige bag urværket, men alle lejlighederne har noget unikt og særligt at byde på.

Fra de nederste, hvor du er tæt på pulsen, over midten, hvor du følger tårnets skulpturelle drejning, til de øverste, hvor du bor tæt på tiden – uret – og tæt på himlen. Her kan du være dig selv.

”I toppen peger urene langs de to akser i Aarhus Ø – i bunden er tårnet skulpturelt tilpasset byrummet.”
BJARKE INGELS, BIG

BIG in Japan. Og resten af verden

BIG står egentlig for Bjarke Ingels Group. Men det danske arkitektfirma er også blevet BIG – STOR – i hele verden. LEGO , Toyota og Google er bare nogle af dem, der ringer til Bjarke Ingels og kollegerne, når der skal bygges, og med Kampanilen er vi gået all in på BIGs visioner og tanker.

Det er en vision, der realiseres; en vision om et unikt sted at bo.

Kampanilen bygges til at holde. Og til at holde af. Den er kompromisløst design, kompromisløse materialer og kompromisløst håndværk. Fra yderst – den kobberbeklædte facade – til inderst – den in-situ-støbte betonkerne. Kampanilen er ”no nonsens”.

In-situ

Kampanilen støbes på stedet, in-situ. Finerplader, armeringsjern og flydende beton er råmaterialerne, der bruges til at klatrestøbe tårnet, etage for etage. Resultatet er et solidt, unikt byggeri, hvor du kan se håndværkernes ”fingeraftryk” og støbedagen i betonvæggene, -lofterne og -søjlerne, der er påført silkemat lak.

Egetræ

Egetræ har i mere end 7.000 år været brugt til alt fra øltønder til Fregatten Jylland. Med god grund. For egetræ holder, og det bliver bare smukkere og smukkere med årene. I Kampanilens lejligheder er gulvene, karmene på de udvendige døre/vinduer) og fodlister lavet af massivt egetræ, der således indrammer både verden udenfor, betonen og livet lige her.

Svane Køkkenet

Svane Køkkenet er dansk design og dansk håndværk – til både køkken og bad. Og sådan har det været siden 1950’erne. De individuelt tilpassede løsninger sikrer, at både køkkenerne og badeværelserne i Kampanilens lejligheder er af højeste standard – og at det er enkelt at tilkøbe andre løsninger.

Indvendige altaner

De indvendige altaner er åbne og samtidigt private åndehuller – midt i et område, hvor der hele tiden er aktiviteter og initiativer i gang. Du kan nyde årstidernes gang og dufte. Du kan nyde udsigten. Og du kan være dig selv.

Facaden spejler tidens gang

Kobber er et levende materiale, der ændrer sig med årenes gang.

Alt ved Kampanilen er bygget til at holde. Men ikke til at forblive uforandret. Som mennesker ændrer vi os med årene. Vi får rynker og spor af tiden. Og det samme gør kobberfacaden på Kampanilen – her ved vi bare mere om, hvad der kommer til at ske. Og vi ved, at vi holder af det, for tidens og alderens tegn er også karakterens og livets tegn.

img

Vil du vide mere?

Kia eller Johan hos Nybolig Bruuns Bro Lejligheder er klar til at fortælle dig mere om Kampanilen. Både, hvis du bare er nysgerrig, og hvis du gerne vil have en personlig gennemgang.

 

Kontakt os på telefon: 86 17 40 11 eller 22 27 71 51

Eller send os en mail her: